donderdag 26 april 2018

Nieuwe website over Zero Waste


Nieuwe website: www.veerlecolle.be

Nemen jullie een kijkje op mijn nieuwe website?

In 2015 begon ik dit blog met veel plezier. Al snel vond ik het bloggen redelijk tijdsrovend. Ik wou de focus op mijn afval leggen en niet zozeer op mijn blog. Ik stopte dus met schrijven. Die periode ben ik ben ook verhuisd. Eerlijk, ik kon mijn draai niet zo goed vinden. Het was niet evident om in een nieuwe omgeving meteen "zero waste" te gaan leven en dat frustreerde me. Het werd opnieuw een zoektocht, maar ik kwam uiteindelijk op mijn pootjes terecht.

We zijn nu 2018 en ik ben nog steeds mijn afval aan het minderen! Inmiddels heb ik niet enkel een blog, maar een hele website hier over. Je kan er talrijke tips vinden en artikels over afval besparen. Als illustrator geef ik er natuurlijk mijn eigen stijl aan.

Ik merk dat het afval minderen nu eindelijk de media heeft bereikt. Talrijke acties zoals o.a. "mei plastic vrij" en "Leo not happy" schieten uit de grond als paddestoelen. Niet te vergeten dat er steeds meer afvalvrije winkels ontstaan. Een gemeente als Meise krijgt er zelf eentje bij in de Okelaar! Toen ik begon in 2015 moest de allereerste afvalvrije winkel van BelgiĆ« nog opgestart worden. Dat was Robuust in Antwerpen.

Bedankt allemaal om afval te vermijden!

Liefs en tot op mijn ander blog,

Veerle ColleGeen opmerkingen:

Een reactie posten